Лучшие предложения видеокарт для обновления вашего ПК
Каталог
Акция
Празднуем весну вместе! На сетевое оборудование ASUS скидки до 15%
До конца: 00 Дней 00 Часов 00 Минут 00 Секунд
Акция
Бесплатная доставка на картриджи ColorWay и PrintPro
До конца: 00 Дней 00 Часов 00 Минут 00 Секунд
content
content
content
Избранное Сравнение

AMD представляє нові моделі відеокарт AMD Radeon ™ RX 6600

13.10.2021

13 жовтня 2021 року AMD стартували офіційні продажі відеокарт AMD Radeon ™ RX 6600, що розширюють серію відеокарт на базі революційної архітектури AMD RDNA ™ 2. Выдеокарти AMD Radeon ™ RX 6600 серії створені, щоб забезпечувати неймовірні враження від ігор нового покоління з роздільною здатністю 1080p.

Відеокарти AMD Radeon ™ RX 6600 призначені для ресурсномістких ігор і забезпечують надвисоку частоту кадрів з роздільною здатністю 1080p. Вони оснащені високопродуктивними обчислювальними блоками (до 32), революційною кеш-пам'яттю AMD Infinity Cache і виділеною пам'яттю GDDR6 об'ємом до 8 ГБ.

Багата графіка і чіткість картинки

Оціни гру з реалістичним освітленням, тінями і відбитками в поєднанні з насиченими деталями завдяки підтримці функції трасування променів DirectX® Raytracing (DXR), функції побудови тіней зі змінною частотою (VRS) і функції AMD FidelityFX, оптимізованим під архітектуру AMD RDNA ™ 2.

Вища частота кадрів

За допомогою технології AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) можна досягти в середньому 2.4-кратного збільшення частоти кадрів в іграх, що підтримують цю технологію і насолоджуватися якісним зображенням з високою роздільною здатністю.

Оптимізуйте ігровий процес, скориставшись одним з чотирьох наборів попередньо встановлених установок, які дозволяють вибирати між найкращою достовірністю зображення і максимальною швидкодією.

Вся міць технологій AMD. Створені для ігор.

Випробуй ігри нового покоління з технологією AMD Smart Access Memory, оснастивши свою систему відеокартою AMD Radeon ™ RX 6600 серії і процесором для настільних ПК AMD Ryzen ™ 5000 серії. AMD Smart Access Memory дозволяє процесорам AMD Ryzen використовувати всі можливості пам'яті відеокарти. Збери систему з компонентів AMD і доможися приросту продуктивності і неперевершеної переваги в грі.

Підтримка Windows® 11

Операційна система Windows® 11 створена для неймовірного геймінга на ПК з чудовою графікою, приголомшливою швидкістю і вражаючим вибором ігор. У Windows 11 реалізовані такі ігрові функції, як DirectX® 12 Ultimate, DirectStorage і Auto HDR.

Товары из публикации

Код: 388129
Архивный
Объём памяти: 8192 Мб
Тип памяти: GDDR6
Шина памяти: 128 бит
Частота видеопамяти: 14000 МГц
Разъемы для монитора: 1 x HDMI 2.1
3 x DisplayPort 1.4
Производительность: 15183
Статус видеокарты: Новая
Вам может быть интересно
Партнерство