Найкращі пропозиції відеокарт до оновлення вашого ПК
Каталог
Акція
Святкуємо весну разом! На мережеве обладнання ASUS знижки до 15%
До кінця: 00 Днів 00 Годин 00 Хвилин 00 Секунд
Акція
Безкоштовна доставка на картриджі ColorWay та PrintPro
До кінця: 00 Днів 00 Годин 00 Хвилин 00 Секунд
content
content
content
Обране Порівняння

ВИБІР ВІДЕОКАРТИ
ДЛЯ ІГРОВОГО ПК 2021

Відеокарта є основою будь-якого ігрового комп'ютера, так як саме вона відповідає за отрисовку графіки і ефекти в іграх.
Під час вибору відеокарти орієнтуйтеся на її продуктивність у вимогливих іграх при ультра настройках якості. Така карта буде мати хороший запас на майбутнє, а також забезпечить більшу реалістичність графіки та необхідну частоту кадрів в іграх різних жанрів.

ВІДЕОКАРТИ ДЛЯ ВИМОГЛИВИХ AAA-ІГОР

4K, максимальна якість графіки і FPS від 60 к/с

З виходом відеокарт NVIDIA GeForce RTX 30-й серії, стало можливим грати в 4К на ультра - настройках якості з заповітними 60 FPS і вище. Саме час думати про перехід на ігри у високій роздільній здатності. Тим більше, що завдяки трасування променів і DLSS гри в 4К виглядають просто приголомшливо.

Таблицю можна прокрутити вправо  →

Налаштування якості ULTRA
FPS от 60к/с
4K
2K
Full HD
Assassin's Creed Valhalla
Call of Duty: Cold War
#RTXON + DLSS
Control #RTXON + DLSS
Cyberpunk 2077 #RTXON + DLSS
Death Stranding DLSS
GTA V
METRO Exodus #RTXON
Red Dead Redemption 2
Shadow of the Tomb Raider #RTXON
The Witcher 3
Watch Dogs: Legion #RTXON + DLSS

ДЛЯ ЗМАГАЛЬНИХ ІГОР І КОРОЛІВСЬКИХ БИТВ
#FPSМАЄЗНАЧЕННЯ

В змагальних іграх особливо важливим є високий FPS від 144 к / с і час відгуку системи. Також рекомендується використовувати монітори з апаратною синхронізацією G-Sync, найефективнішою на сьогодні технологією із забезпечення плавності зміни кадрів. А з NVIDIA Reflex можна отримати практично миттєвий відгук ситеми, що дасть значну перевагу для перемог.

Таблицю можна прокрутити вправо  →

Налаштування якості ULTRA
FPS от 144к/с
2K
Full HD

* Для цих ігор обрані ВИСОКІ налаштування графіки

** Дані рекомендації складено на основі тестів продуктивності графічних процесорів GEFORCE в зазначених іграх і носять рекомендаційний характер. Продуктивність графічних процесорів GEFORCE може збільшуватися після оновлення драйверів.

ПЕРЕВАГИ GEFORCE

ТРАСУВАННЯ ПРОМЕНІВ #RTXON

Трасування променів з високою точністю моделює природне освітлення, відбиття і тіні в реальному часі. Технологія визнана новим стандартом комп'ютерної графіки і активно впроваджується розробниками в ігри. Використовується практично у всіх нових топових проектах, таких як Cyberpunk 2077, Watch Dogs: Legion, Call of Duty: Cold War, Minecraft, Fortnite, Control та інших.

ПРИРІСТ FPS З DLSS

NVIDIA DLSS – революційна технологія рендерингу з використанням ШІ, яка дозволяє досягти нового рівня якості графіки в іграх, одночасно збільшуючи частоту кадрів. Технологія забезпечує один з найвищих рівнів згладжування і дозволяє підвищити настройки якості до максимальних навіть в найвищих роздільних здатностях.

МІНІМАЛЬНІ ЗАТРИМКИ СИСТЕМИ

NVIDIA Reflex забезпечує унікальну конкурентну перевагу за рахунок істотного скорочення затримок рендерингу на відеокартах GeForce RTX 30 і ігрових моніторах з G-SYNC. Підвищіть вашу швидкість реакції і точність: потрапляйте в ціль швидше суперників завдяки набору передових технологій для вимірювання та оптимізації затримки системи в змагальних іграх.

NVIDIA BROADCAST

Додаток, що перетворює ігровий комп'ютер на GeForce RTX в професійну студію для стрімінга. Високий рівень якості стрімів без хромакея, чистий звук без зовнішніх шумів, неймовірні можливості трансляцій за допомогою інструментів на базі штучного інтелекту.

НЕ ТІЛЬКИ ІГРИ

NVIDIA STUDIO – пакет драйверів, значно прискорює відеомонтаж, обробку фото, 3D моделювання і стрімінг. Спільно з розробниками додатків NVIDIA працює над підвищенням продуктивності і регулярно додає нові можливості. Сьогодні це понад 40 популярних графічних додатків: Adobe Lightroom, Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Blender, Maya, 3ds Max, OBS Studio та багато іншого.

ХІТИ ПРОДАЖІВ GEFORCE RTX

© 2020 Компанія NVIDIA. Всі права захищені. NVIDIA, логотип NVIDIA і GeForce є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками компанії NVIDIA в США та інших країнах. Інші назви компаній і продуктів можуть бути товарними знаками відповідних власників.

Партнерство