Весняні знижки на техніку та комплектуючі
Каталог
Акція
Святкуємо весну разом! На мережеве обладнання ASUS знижки до 13%
До кінця: 00 Днів 00 Годин 00 Хвилин 00 Секунд
Акція
Безкоштовна доставка на картриджі ColorWay та PrintPro
До кінця: 00 Днів 00 Годин 00 Хвилин 00 Секунд
content
content
content
Обране Порівняння

RTX ON

МАКСИМАЛЬНИЙ РЕАЛІЗМ
НАЙТ-СІТІ З GEFORCE RTX

Бути собою вже недостатньо. Пориньте в атмосферу насиченого життя футуристичного Найт-Сіті з приголомшливими ефектами трасування променів і технологією DLSS на NVIDIA® GeForce RTX™. Міняйте кіберімпланти, навички та стиль гри вашого персонажу в місті, що одержиме владою, розкішшю і модифікаціями тіла, а GeForce RTX забезпечить максимальне занурення в світ Cyberpunk 2077.

ГРАЙТЕ В CYBERPUNK 2077 НА GEFORCE RTX

GeForce RTX повністю розкриває глибоку атмосферу Найт-Сіті завдяки реалістичним відображенням, фоновому затіненню, тіням і глобальному освітленню за допомогою трасування променів. А з технологією DLSS ви отримуєте високу якість зображення і значний приріст FPS.

ПРИСКОРЕННЯ DLSS З ШІ

МАКСИМУМ FPS І ЯКОСТІ ЗА ДОПОМОГОЮ ШІ

NVIDIA DLSS — це революційна технологія рендерингу на базі ШІ, яка підвищує частоту зміни кадрів, а також забезпечує приголомшливу якість графіки завдяки спеціалізованим тензорним ядрам для обробки алгоритмів ШІ в GeForce RTX. Технологія забезпечує продуктивність, що дозволяє викрутити налаштування і роздільну здатність на максимум і грати в Cyberpunk 2077 з приголомшливою реалістичністю NVIDIA DLSS — це революційна технологія на базі штучного інтелекту, яка забезпечує приголомшливу якість графіки завдяки спеціалізованим тензорним ядрам в GeForce RTX і значно підвищує частоту кадрів. DLSS забезпечує продуктивність, що дозволяє викрутити налаштування на максимум і грати в Cyberpunk 2077 з приголомшливою реалістичністю.

ГРАЙ У CYBERPUNK 2077
НА МАКCИМАЛКАХ

ВІДЕОКАРТИ

4K МОНІТОРИ

Для гри в 4К рекомендовані відеокарти GeForce RTX 3080 і RTX 3090

© 2020 Компанія NVIDIA. Всі права захищені. NVIDIA, логотип NVIDIA, GeForce і GeForce RTX є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками компанії NVIDIA в США та інших країнах. CD PROJEKT®, Cyberpunk® та Cyberpunk 2077® є зареєстрованими товарними знаками CD PROJEKT S.A.
© 2020 CD PROJEKT S.A. Всі права захищені. Всі інші назви товарних знаків є власністю відповідних власників.

Партнерство